Premijerno predstavljanje čak tri Škoda modela i novi koncept prodajnog salona

› Svečana premijera čak tri Škoda modela
› Otvranje prvog Škoda salona sa novim vizuelnim elementima na Novom Beogradu
› Prisutnima se obratio potpredsednik kompanije Dušan Kostić i najavio novo poglavlje u poslovanju kompanije Autočačak
› Skupu se obratila Njegova ekselencija, ambasador Čepke Republike u Srbiji i direktor prodaje u kompaniji Škoda Auto, Luboš Vlček

Beograd, 18. oktobar 2024 – U Beogradu su 16. oktobra premijerno predstavljena čak tri nova Škoda modela. Tačnije, redizajnirana verzija modela Octavia, najprodavanijeg Škoda modela, kao i nove generacije modela Kodiaq i Superb. Takođe, svečano je otvoren i prvi Škoda salon koji oslikava nove vizuelne elemente brenda Škoda. Digitalni prodajni salon, Autočačak Promet, se nalazi na Novom Beogradu u ulici Milutina Milankovića 9. Pored izloženih automobila i dodatne opreme, klijenti će u prijatnom i modernom ambijentu moći da konfigurišu svoj novi automobil. Ceremonija otvaranja je upriličena za medije i predstavnike velikih flotnih kupaca. Prisutnima se obratio potpredsednik kompanije Autočačak – Dušan Kostić, ali i direktor prodaje kompanije Škoda Auto – Luboš Vlček. Takođe, obratio se i ambasador Češke Republike, Jan Bondy.

„Ovo je trenutak u kom otvramo novo poglavlje u našem poslovanju. Predstavljamo nove modele i uniformišemo prodajne salone usklađujući ih sa novim vizuelnim identitetom brenda ŠKODA. Ovo je jedan od prvih salona koji se pojavljuje u novom ruhu. Njegov primer će ubrzo slediti i svi ostali saloni u Srbiji. Ključni parametri rasta naše kompanije su stalni. Liderska pozicija nam se ne menja. Poslujući preko 30 godina, beležeći rast iz godine u godinu – svesni smo koliku ulogu u tome igra kvalitet ŠKODA vozila. Ali, svesni smo još nečega – koliko je važna briga o kupcima. Tu brigu neprestano unapređujemo, pa tako i sada, otvaranjem ovog salona, za koji smo uvereni da pruža još prijatniju i još topliju atmosferu.“

Dušan Kostić, potpredsednik kompanije Autočačak

Prisutnima se obratila njegova ekselencija, ambasador Češke Republike u Srbiji, Jan Bondy koji je s ponosom govorio o odličnoj saradnji sa kompanijom Autočačak i o uspehu češkog automobilskog brenda u Srbiji.

Dodatne informacije

Fotografije